KHAS UNTUK ANDA YANG INGINKAN KULIT LICIN TANPA JERAWAT & JERAGAT, PERUBAHAN KETARA SEAWAL 7 HARI

Bagaimana Cara Terbaik Untuk Menghilangkan JERAWAT & JERAGAT ?

Seawal 7 Hari sahaja ! Tiada Bahan Terlarang & Lulus KKM.

Hanya Guna Toner ini..

Anda Sedang Menghadapi Masalah Jeragat Tebal ?

Jeragat sebelum ni bintik kecil, sekarang makin menebal bertompok-tompok. Masih tak jumpa cara untuk hilangkan jeragat ?​​




Masalah Jerawat Yang Kerap Kali Muncul ?

Jerawat kerap kali muncul dibahagian dagu, pipi dan dahi. Makin bertambah dan lagi teruk akan menghasilkan parut.

JANGAN RISAU !
DENGAN CALENDULA ESSENCE TONER, LEPAS INI JERAGAT AKAN CEPAT KECUT DAN TAK TUMBUH LAGI.

Tak Percaya Lagi ? Jom Tonton Video Perkongsian Dari Pengguna Kami.

“Saya nak share result sebelum dan selepas. Saya dah guna separuh toner, jeragat dah semakin pudar and tinggal bayang saja. Seriously memang cantik Lagi 1 bulan kulit muka jadi cermin..“
Puan Casio Sze Jousih
Penguna Noufa Skin

“Saya dah guna Toner Noufa ni selama sebulan dan kulit saya semakin sihat. Apa yang saya perasan kesan-kesan jeragat & jerawat semakin pudar. Tak sabar nak tengok kesannya lepas habis sebotol nanti.”
Puan Azreen
Penguna Noufa Skin

Memperkenalkan Calendula Essence Toner dari Noufa Skin

Toner berasaskan ekstrak bunga Calendulayang diimport premium dari Perancis


Merawat & Melembapkan Kulit 3x Lebih Berkesan Daripada Toner Biasa

Bunga calendula mempunyai kandungan aktioksida yang tinggi dan sifat anti-inflamasi yang efektif untuk menyembuhkan luka dan radang kulit secara semulajadi.

Mudah Resap & Tidak Melekit

Tidak seperti toner lain, toner calendula ini mempunyai texture yang lebih ‘ringan’ bagi memudahkan ia meresap dengan efektif ke dalam kulit

Water-based & Mesra Wuduk

Walaupun toner ini mengandungi campuran essence, tapi ia tidak berminyak dan mudah dicuci. Toner ini juga bebas dari campuran alkohol dan boleh dipakai ketika solat.

Selamat & Tiada Pengelupasan

Toner ni telah diuji secara klinikal dan bebas daripada sebarang bahan kimia merbahaya seperti mercury. Jadi ia tidak akan memberi kesan iritasi atau pengelupasan pada kulit.

Mendapat Kelulusan KKM

Toner Ini 100% Selamat Dan Telah Diuji Secara Klinikal Iaitu Bebas Daripada Bahan Kimia Berbahaya Seperti Mercury.


Calendula Essence Toner Telah membantu Lebih 45,000 Wanita Diseluruh Malaysia!

Jom kita lihat apa kata pengguna kami yang telah merasai pengalaman positif selepas menggunakan toner ini.

“Saya dh 2 tahun pakai noufa beauty..alhamdulillah muka dh xde naik jerawat cm dulu & bekas jerawat pn hilang..ni gambar ni saya x apply ap2 foundation pn kt muka.”

Puan Haslin

” Sebulan pakai. Puas hatiii !!! Yang paling penting biji2 kat dagu dah tiada. Selalu naik biji2 sejak menopaus. Ni dah sejak pakai dah takda biji2 tu dan muka semakin halus.”

Puan Halimah

” Hi. Selamat malam. Ni gambar yang dapat saya share selepas guna toner tu dalam tempoh 5 bulan.”

Puan Suzy

” Dah masuk botol kedua dah pun.. memang best gila saya suka sangat guna toner ni.. muka rasa lembap je.. kulit muka makin improve dari dulu.. ”

Puan Mariam

” Assalammualaikum sis.. sorry lambat bagi feedback toner calendula. Sy masih guna, ada lagi setengah.. nampak dah jeragat makin pudar dan warna kulit sekata. Alhamdulillah suami pun puji nampak glowing muka sya.”

Puan Mariam

” Okay this is my feedback. Yang before tu kalau tak pakai makeup memang nampak sangat2 bila bergambar. Sometime pakai makeup pun still nampak sikit sebab i bukan jenis makeup tebal2 sangat . Btw after pakai dia still ada lagi but hampir pudar. Maybe dia take time sebab jeragat saya ni masa form 4 macam tula. Lama dah, tapi lepas pakai toner ni memang nampak laa kesan dia even tak fully 100% lagi. Sis i sendiri cakap jeragat dah pudar sebab i selalu tanya dia.

Puan Nuraini

“Boleh sangat. Saya dah beli botol ke 4 rasanya ni. Dulu muka saya banyak jerawat pasir kat dahi dan pipi. Pastu bila sebulan pakai toner ni memang banyak perubahan la. Kawan saya tegur macam mana dahi saya clean takde jerawat langsung, sebab tu saya repeat order! Dan rasanya nak guna sampai bila2 kot sbb sesuai dengan skin. Mak saya pun guna juga.

Puan Amirah

“Sebelum ni dira ada masalah bekas jerawat, kulit muka kusam dan liang pori terbuka, sekarang alhamdulillah semenjak amalkan toner noufa skin dapat kulit muka diidamkan.”

Puan Adira

Cara Terbaik Untuk Guna Toner Ini Adalah Dengan Mengikut Cara Penggunaan “Korean 7-Skin Method”

Tonton video tutorial cara penggunaan Calendula Essence Toner

Dah sedia untuk selesaikan masalah kulit wajah anda?

Harga Promosi, FreeGift Limited Akan Tamat Dalam.

Jam Minit Saat

Hari ini anda SANGAT-SANGAT BERTUAH!

Jika anda ORDER SEKARANG, kami akan bagi  BONUS bernilai RM100 secara PERCUMA..!
Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika anda order di laman web ini sahaja, dan anda akan dapat kesemua bonus ini hanya jika anda order sekarang..

Hadiah Eksklusif Percuma!

Beg eksklusif Noufa Skin bernilai RM39.90

Trial sabun Noufa Skin bernilai RM5.00

Baucar diskaun untuk pembelian seterusnya bernilai RM5.00

FREE DILIVERY

FREE POSTAGE

Jangan risau, awak beli harini . Kami bagi free postage terus ke alamat rumah.

money back guarantee

MONEYBACK GUARANTEE

Untuk pembelian SET PREMIUM & SET ESKLUSIF, kami sediakan moneyback guarantee jika tidak berkesan. Tertaluk pada terma dan syarat.

FULL TREATMENT

1TONER + 1SERUM + 1BARSOAP
RM327
RM 235

  • 1 TONER + 1 SERUM
  • 1 ALMOND WHITENING BARSOAP
  • FREE POSTAGE
  • FREE FOREO CLEANSING MACHINE
  • FREE FACE MASK

ORDER SEKARANG

DOUBLE SET

2 TONER
RM258
RM 179

  • 2 TONER
  • FREE POSTAGE
  • FREE SILICONE FACIAL CLEANSING BRUSH
  • FREE BEAUTY BLENDER
  • FREE MAKEUP BAG

ORDER SEKARANG

ADNVANCE SET A

1 TONER & 1 BARSOAP
RM198
RM 148

  • 1 TONER & 1 BARSOAP
  • FREE POSTAGE
  • FREE SILICONE FACIAL CLEANSING BRUSH
  • FREE FACE MASK
  • FREE BEAUTY BLENDER

ORDER SEKARANG

SINGLE ITEM

1 TONER
RM129
RM 90

  • 1 BOTOL TONER
  • FREE POSTAGE
  • FREE FACE MASK
  • FREE BEAUTY BLENDER

ORDER SEKARANG

100% Secure
Transactions

We Protect
Your Data

100% Genuine
Product

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli toner ni? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Boleh digunakan pada kulit sensitif ke?

  • Sememangnya toner ini diformulasikan khusus buat mereka yang berkulit sensitif dan bagus untuk mengurangkan radang atau iritasi pada kulit. Kandungan toner juga bebas alkohol.

Penggunaan toner ni akan buat kulit menggelupas tak?

  • Calendula Essence Toner bebas bahan kimia berbahaya dan tidak akan memberi kesan iritasi atau penggelupasan pada kulit.

Tak bahaya ke produk ni?

  • Jangan risau. Kandungan toner ni adalah selamat digunakan, bebas bahan terlarang dan berdaftar dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor rujukan NOT191101619K

1 botol toner ni tahan berapa lama?

  • 1 botol mengandungi 200ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada cara penggunaan

Boleh bawa solat ke?

  • Tekstur toner adalah waterbased dan bebas alkohol, sah dibawa solat.

Lepas order bila barang boleh dapat?

  • Kami akan terus proses order anda dalam tempoh 24 jam selepas pembayaran dibuat. Penghantaran mengambil masa 1-3 hari bagi semenanjung, dan 3-4 hari bagi sabah & sarawak. Sekiranya anda tidak terima barang selepas 5 hari, anda boleh hubungi customer servis kami +60162877193

Kalau barang rosak masa sampai macam mana?

  • Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami +60162877193


Klik Sini Untuk Whatsapp

Hotline Customer Service : 0194284715