KHAS UNTUK JERAGAT, JERAWAT, BINTIK HITAM, PARUT, TONA TAK SEKATA, KULIT KERING & KUSAM

Bagaimana Cara Terbaik Untuk Menghilangkan JERAWAT & JERAGAT ?

Seawal 7 Hari sahaja ! Tiada Bahan Terlarang & Lulus KKM.

Anda Sedang Menghadapi Masalah Jeragat Tebal ?

Jeragat sebelum ni bintik kecil, sekarang makin menebal bertompok-tompok. Masih tak jumpa cara untuk hilangkan jeragat ?​​

Masalah Jerawat Yang Kerap Kali Muncul ?

Jerawat kerap kali muncul dibahagian dagu, pipi dan dahi. Makin bertambah dan lagi teruk akan menghasilkan parut.

JANGAN RISAU !
DENGAN CALENDULA ESSENCE TONER, LEPAS INI JERAGAT AKAN CEPAT KECUT DAN TAK TUMBUH LAGI.

Tak Percaya Lagi ? Jom Tonton Video Perkongsian Dari Pengguna Kami.

Play Video
“Saya nak share result sebelum dan selepas. Saya dah guna separuh toner, jeragat dah semakin pudar and tinggal bayang saja. Seriously memang cantik Lagi 1 bulan kulit muka jadi cermin..“
Puan Casio Sze Jousih
Penguna Noufa Skin
Play Video
“Saya dah guna Toner Noufa ni selama sebulan dan kulit saya semakin sihat. Apa yang saya perasan kesan-kesan jeragat & jerawat semakin pudar. Tak sabar nak tengok kesannya lepas habis sebotol nanti.”
Puan Azreen
Penguna Noufa Skin

Memperkenalkan Calendula Essence Toner dari Noufa Skin

Toner berasaskan ekstrak bunga Calendulayang diimport premium dari Perancis

Merawat & Melembapkan Kulit 3x Lebih Berkesan Daripada Toner Biasa

Bunga calendula mempunyai kandungan aktioksida yang tinggi dan sifat anti-inflamasi yang efektif untuk menyembuhkan luka dan radang kulit secara semulajadi.

Mudah Resap & Tidak Melekit

Tidak seperti toner lain, toner calendula ini mempunyai texture yang lebih ‘ringan’ bagi memudahkan ia meresap dengan efektif ke dalam kulit

Water-based & Mesra Wuduk

Walaupun toner ini mengandungi campuran essence, tapi ia tidak berminyak dan mudah dicuci. Toner ini juga bebas dari campuran alkohol dan boleh dipakai ketika solat.

Selamat & Tiada Pengelupasan

Toner ni telah diuji secara klinikal dan bebas daripada sebarang bahan kimia merbahaya seperti mercury. Jadi ia tidak akan memberi kesan iritasi atau pengelupasan pada kulit.

Mendapat Kelulusan KKM

Toner Ini 100% Selamat Dan Telah Diuji Secara Klinikal Iaitu Bebas Daripada Bahan Kimia Berbahaya Seperti Mercury.

Calendula Essence Toner Telah membantu Lebih 45,000 Wanita Diseluruh Malaysia!

Jom kita lihat apa kata pengguna kami yang telah merasai pengalaman positif selepas menggunakan toner ini.

Masalah jeragat tebal dah semakin pudar dan hilang. Hanya guna sebotol dah nampak kesan perubahan pada kulit wajah. 🥰

Masalah breakout/ jerawat teruk dah semakin elok. Kulit dah makin sihat & bersih dengan 1 botol toner. 🥰

Cara Terbaik Untuk Guna Toner Ini Adalah Dengan Mengikut Cara Penggunaan "Korean 7-Skin Method"

Tonton video tutorial cara penggunaan Calendula Essence Toner

Play Video

Cara Pertama: Guna Cotton Pad

Boleh buat sebelum makeup. Kulit akan terus plump, hydrates dan makeup pun tahan lebih lama.

Cara Kedua: Guna tangan

Cara ni sesuai untuk yang bermasalah jeragat & kulit kering. Ia akan bagi deep hydration pada kulit kita.

Sapu 2 kali sehari mengikut kaedah “Korean 7-Skin Method”

Dah sedia untuk selesaikan masalah kulit wajah anda?

Harga Sebenar RM129, Sekarang RM99 Sahaja

Nikmati Diskaun Istimewa Bagi Menghargai Bakal Pelanggan Kami.

Hadiah Eksklusif Percuma!

Beg eksklusif Noufa Skin bernilai RM39.90
Deep Essence Mask bernilai RM13.90
Trial sabun Noufa Skin bernilai RM5.00

Diskaun RM39!

Kami berbesar hati untuk memberi potongan harga Rm39 bagi setiap pembelian 1 unit. Pelaburan anda hanya Rm90 sahaja!

Kelab VIP Noufa

Anda berpeluang menjadi ahli VIP Noufa untuk menikmati pelbagai kelebihan seperti:

Konsultasi percuma
Harga istimewa untuk pembelian ulangan
Pelbagai promosi, contest & hadiah istimewa khas untuk ahli VIP

money back guarantee

MONEYBACK GUARANTEE

100% Bebas Risiko & 100% Jaminan Wang Anda Dikembalikan

Nikmati pembelian yang sangat berbaloi tanpa sebarang risiko.

Pilih Pakej Anda Dan Order Sekarang Sebelum Terlambat!

 

FULL TREATMENT

1TONER + 1SERUM + 1BARSOAP
RM327
RM 245
  • 1 TONER + 1 SERUM
  • 1 ALMOND WHITENING BARSOAP
  • FREE POSTAGE
  • Jimat RM82!

DOUBLE SET

2 TONER
RM258
RM 189
  • 2 TONER
  • FREE POSTAGE
  • Jimat RM69!
Jam
Minit
Saat

ADNVANCE SET A

1 TONER & 1 BARSOAP
RM198
RM 158
  • 1 TONER & 1 BARSOAP
  • FREE POSTAGE
  • Jimat RM40!

SINGLE ITEM

1 TONER
RM129
RM 99
  • 1 BOTOL TONER
  • FREE POSTAGE
  • Jimat RM30!

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli toner ni? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

  • Sememangnya toner ini diformulasikan khusus buat mereka yang berkulit sensitif dan bagus untuk mengurangkan radang atau iritasi pada kulit. Kandungan toner juga bebas alkohol.
  • Calendula Essence Toner bebas bahan kimia berbahaya dan tidak akan memberi kesan iritasi atau penggelupasan pada kulit.
  • Jangan risau. Kandungan toner ni adalah selamat digunakan, bebas bahan terlarang dan berdaftar dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor rujukan NOT191101619K
  • 1 botol mengandungi 200ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada cara penggunaan
  • Tekstur toner adalah waterbased dan bebas alkohol, sah dibawa solat.
  • Kami akan terus proses order anda dalam tempoh 24 jam selepas pembayaran dibuat. Penghantaran mengambil masa 1-3 hari bagi semenanjung, dan 3-4 hari bagi sabah & sarawak. Sekiranya anda tidak terima barang selepas 5 hari, anda boleh hubungi customer servis kami +60162877193
  • Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami +60162877193

Hotline Customer Service : 60194284715